Esittelyt

22. maaliskuuta 2014

Vuoden 2014 tavoitteet

Hups. Tämä postaus oli tarkoitettu julkaistavaksi jo vuoden ensimmäisinä päivinä, mutta parempi myöhemmin kuin ei koskaan. Nyt minulle iski kauhea kirjoitusinto, mutta tuoreita kuvia en ole vielä mistään saanut ongittua.

 Tavoitteet. Niin. Tavoitteet ovat aika tärkeitä asioita monissa lajeissa, jos haluaa kehittyä. En väitä että kaikkien pitäisi satsata ja kehittyä, jos esimerkiksi pitää nykyisestä tilanteesta ja haluaa vain ottaa rennosti. Minä olen kuitenkin päättänyt että aion oppia ratsastamaan. Paremmin.

 Tie hyväksi ratsastajaksi on pitkä ja kivinen, mutta kehittyä voi koko ajan. Tämän vuoden tavoitteet eivät olekkaan mitään maailmaa mullistavia, mutta tavoitteita kumminkin. Johonkin mihin pyrkiä.



1. Parantaa istuntaani ja apujen käyttöäni, eli kehittyä ratsastajana
 
  Kliseinen tavoite, mutta tähän varmaan useimmat ratsastajat pyrkivät.
 Tunneilla kuuluu aivan liian usein samat korjattavat kohdat. "Katse ylös" "Nyrkit pystyyn" "Ei nyt mitään lastenvaunuja ajeta" "Älä sinne ponin niskaan tuijottele" "Kantapäät alaspäin" "Rentoudu" ja vaikka mitä muuta. Korjattavaa riittää. Suurimpana ongelmana ovat varmaankin juuri nuo kädet. Joko ratsastan ihan suorilla käsivarsilla kädet ponin harjassa kuin ajaisin jotain mopoa. Pitäisi saada nyrkit kunnolla pystyyn, kädet sopivan kannettuna ja se ikuinen ongelmia tuottava kulma kyynärpäihin.
   Tämä katsejuttu on jo vähän ehtinyt parantua, ja ehkä siitä päästäisiin eroon jo lähiaikoina?
Toisena asiana on ne puolipidätteet. Ne iänikuiset puolipidätteet jotka unohdan aivan liian usein.

2. Kasvattaa luottamusta niin Nasseen kuin Luckyynkin.

 Nyt kun molempien kanssa on jo kohtapuolin puolitoista vuotta yhteistä taivalta nämä molemmat nelijalkaiset merkitsevät minulle enemmän kuin koskaan ennen. Ja luottamus on aina kiva asia. Olisi kiva päästä puuhailemaan molempien kanssa kaikennäköistä hauskaa ja monipuolista.



3. Suorittaa se B-merkki, startata kisoissa heB ja mennä jotkut estekisatkin.

  Tämä B-merkki on ollut ajankohtaisena jo aika kauan, mutta missään välissä sitä tilaisuutta ei ole vielä tullut vastaan. Toivottavasti se tulisi tänä vuonna.
  Kolmet heB rataharjoitukset on jo läpäisty, ihan kiitettävällä pistemäärällä, joten olisi se kivaa mennä sitä kisoissakin. Luckylla siis.
  Olisi myös kiva päästä hyppäämään Luckylla enemmän. Ja ehkä näyttäytyä estekisoissa?

4. Oppia menemään Hertalla.

  Tämä valmennus-hevosenani toimiva mukava tapaus on vielä aika uusi tuttavuus minulle. Olisi kiva oppia ratsastamaan Hertalla oikein kunnolla. Ei kai tähän muuta voi sanoakaan.

5. Oppia uusia asioita ja nauttia elämästä

 Aion ottaa tulevasta kesästä kaiken irti ja elää täysillä. Ensi syksyn kuviot ovat vielä aika avoimia, kun aloitan lukion ja kaikkea, joten nyt pitää nauttia vielä tästä tutusta kuviosta. Kun vielä voi. Toivon tulevasta kesästä tulevani elämäni paras.

4 kommenttia:

  1. just paras postaus! Ja noi tavotteet on just hyvät! :))

    VastaaPoista
  2. hyvät tavotteet oot pistäny, oikeesti :) ja myös oli hyvin kirjotettu! ei kauaa ku erkki kutsuu meitä .... ;)

    VastaaPoista