Esittelyt

20. kesäkuuta 2014

Janssonin testaus


 Mitäs tässä? Blogiin on viime päivinä ilmestynyt tavallista enemmän postauksia ja pari puolivalmistakin pitäisi rustata loppuun ja julkaista. Testasin siis Janssonia viime viikolla ja tässä pari julkaisematonta kuvaa. Alkuksi koko poni tuntui vain oudolta ja kipitti helposti alta, mutta hetken ratsastelun jälkeen nappulat rupesivat löytymään ja lopussa Jansson oli tosi kivan tuntuinen! Toivottavasti pääsen vielä joskus uudestaan tuon ponin selkään. Kuvat ovat vain lopputunnista kun kuvaaja sattui paikalle.







Kohtapuolin on laukut pakattu ja suuntaan juorulehtien ja karkkipussien voimilla kohti mökkiä jossa olisi tarkoitus viettää juhannusta.

4 kommenttia:

  1. Älä lopeta tutorina. Tulee niin kova ikävä!!!!!!. Ootko sä tulossa kisoihin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla vaa ei aika riitä, mutta tulen varmaa moikkaamaan viikkiin aina sillo tällö :) Enn ku oli muita suunnitelmia.

      Poista
  2. Wau menet hyvin Janssonilla! Löysit jarrun ja kaasun lisäksi ponin, joka kulkee letkeän rentona.. Moni saisi ottaa mallia sinusta! Et yrittänyt liikaa ja kaupan päälle sait hyvin kulkevan ponin eli less is more!
    Vaikka poni olisi kuinka pitkälle koulutettu, niin vaatii taitoa ja osaamista, jotta se kulkee hyvin ja sitä sinulla on. Ei sinun taidot tuosta ruostu, vaikka ratsastus jäisi vähemmälle. Olet jo oppinut ratsastuksen hienosäätöä ja siitä on vain hyvä jatkaa eteenpäin.
    Ihania ja opettavaisia hetkiä ratsastuksen pariin!

    VastaaPoista