Esittelyt

22. marraskuuta 2014

Maallista mammonaa | uusia kokeiluja

 Tämä blogi toimii enemmänkin kanavana elämääni hevosiin liittyen, eikä pääkirjoitusaiheen ole koskaan ollut tarkoitus olla kauheasti vaatteisiin ja kosmetiikkaan liittyvää, mutta nyt sekin päivä on koittanut että sisäinen materialistini on päässyt valloilleen. Tuntuu oudolta selittää jostain iho ja hiustuotteista sun muista kun niissä ei ole mitään hevosiin liittyvää. Mutta sain innostuksen puuskan ja halusin tökkiä tätä blogia hereille joten tällainen postaus nyt valitettavasti on lopputulos. Kun hevostarinoita on kertynyt vaikka kuinka, mutta kuvia ei ole niin en jaksaisi ruveta kirjoittamaan pitkiä kuvattomia romaaneja niistä. Ehkä myöhemmin.

  Viime ajoilta on kerääntynyt kaikennäköisiä ihanan näköisiä puteleita ja purnukoita jotka haluan esitellä täällä. Nämä kaikki ovat aika uusia joten kaikista en osaa vielä sanoa kunnon mielipidettä. Mutta jos haluat lukea heppajuttuja, niin nyt on viimeinen tilaisuus vaihtaa sivua.


 1. Cliniquen kasvovesi on tuliainen äidiltäni kun hän oli matkoilla. Pullo on ihanan näköinen ja tuote on varmaankin tosi laadukasta, mutta se ei ole päässyt vielä käyttöön. Olen nyt ihoni parantumisen jälkeen käyttänyt mahdollisimman vähän erilaisia tuotteita mun naamaan jotta se ei ärsyyntyisi, sen kosteustasapaino ei järkkyisi tai ettei mitään muutakaan "muutosta" tapahtuisi. Mutta kohtahan sitä voisi kokeillakkin. Vaikka ei mulla koskaan mitään suuria positiivisia kokemuksia kasvovesistä ole tullut..

2. Calvin Klein Eternity- hajuvesi on mun uusi rakkaus. Sain tämän lahjaksi mutta olen säästellyt sitä siihen asti että käyttäisin vanhan hajuveteni loppuun, muuten käyttäisin vain tuota ja se vanha jäisi kaapin perukoille vaikka sekin tuoksuu älyttömän hyvälle. Ja nyt vihdoinkin on aika ottaa tämä esille. Tuon tuoksu on varmaan yksi parhaista mitä on olemassa.

3. Nivea Waterlily&Oil- suihkugeeli. Ihana, ihanampi, ihanin. Tämä suihkusaippua antaa arkeen juuri sitä pientä luksusta mitä kaipaan. Tuon tuoksu on aika mieto, mutta silti hyvä ja siinä on jonkinlaisia "rakeita" jotka kuorivat ihoa hellästi. Ja kun tuo on ihan markettituote sen hintakaan ei ole päätä huimaava.

4. Schwartzkopf Gliss hair repair- hius-seerumi on aikamoinen heräteostos. En yleensä käytä mitään shampoota ja hoitoainetta kummempaa hiustuotetta, mutta mun hiukset oli kesän jälkeen sen verran huonossa kunnossa että päätin kokeilla jotain öljyä sisältävää tuotetta. Tämä sattui nyt melkein ensimmäiseksi joka tuli vastaan. En oikein osaa sanoa auttaako tämä todella, sillä laitan sitä vain silloin tällöin. 

5. Lumene CC-concealer- peiteväri, on ollut mulla käytössä nyt jo jonkin aikaa. Ja se on toimittanut virkaansa yllättävän hyvin. Peittää sävyeroja ja ihon pieniä virheitä. Suosittelen.

Mitä piditte tällaisesta kaikkea muuta kuin hevosaiheisesta postauksesta? Haluiskohan joku että tekisin lisää tämän tyyppisiä? Koska vaikka käyn tallilla toistaiseksi 3-4krt/viikko en saa ikinä kuvia joita voisin jakaa tänne...


2 kommenttia:

  1. Tämä oli oikein kiva postaus, mielelläni lukisin tällaisia lisää. Tietty oikein mielelläni lukisin heppa-aiheisiakin postauksia. Kirjoitat niin hyvin, että niitä jaksaisi kyllä lukea vaikka ilman kuviakin.
    Mikä muuten on se vanha hajuvetesi, jota yrität nyt saada käytettyä loppuun ennen tuon uuden käyttöönottoa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Entinen hajuveteni oli Escadan Born in Paradise, joka on jo kyllä aika lopuillaan :)

      Poista